Sodium Methallyl Sulfonate

Sodium Methallyl Sulfonate

Pedaran pondok:


  • Min.Order Order: 500G
  • Kamampuhan Suplai: 2000 MT / BULAN
  • Palabuhan: Ningbo
  • Syarat pamayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    NO KAS: 1561-92-8

    Rumus molekular: CH2C (CH3) CH2JADI3Na
    Formula struktural:

    11111
    Beurat molekul: 158.156

    Aplikasi: 
           1. Salaku monomer asam polikarboksilat efisiensi tinggi agén pangirangan cai beton; nawiskeun gugus asam sulfat stabil. 
           2. Hal ieu utamina dianggo salaku monomer katilu pikeun ningkatkeun pidangan, tahan panas, raos tina rampa sareng gampang anyaman tina polyacrylonitrile. Ogé éta tiasa dianggo dina pangobatan cai, cet aditif, nyiptakeun pori-pori karbon sareng cet bubuk.

    Émbaran Umum:

    Penampilan kristal flaky bodas
    Titik lebur 270-280 ° C
    Deliquescent Gampang leyur dina cai, rada leyur dina alkohol sareng methylsuloksida, tapi henteu leyur dina pelarut organik anu sanés.

    Komposisi Khas:

    Barang Detil
    Solusi Cai transparan
    Assay > 99,50%
    Klorida ≤0,035%
    Beusi ≤0.4ppm
    Sodium sulfit ≤0,02%
    Uap ≤0,5%
    Warna ≤10

    Bungkusan, Transportasi sareng Panyimpenan: 
           1. beurat Net: 20kg / kantong 25kg / kantong (kantong kertas kraft dijejeran ku pe), 170kg / kantong atanapi 500kg / wadah fléksibel
            2. Nyingkahan hujan, beueus sareng sinar panonpoé dina ngangkut. 
            3. disimpen di tempat anu garing, tiis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali